Comunicat de presa ARMAD

     Masa rotunda "Protectia datelor personale in activitatile de marketing direct"

Bucuresti, 21 septembrie 2006 - La sediul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal a avut loc o masa rotunda cu tema Protectia datelor personale in activitatile de marketing direct".In cadrul acestei reuniuni s-au convenit actiunile viitoare pentru asigurarea respectarii standardelor prevazute de reglementările Uniunii Europene in domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Reprezentantii ANSPDCP si ARMAD au evaluat oportunitatile de colaborare pentru realizarea principiilor prevazute de legislatia in vigoare si anume libera circulatie a datelor personale si, in acelasi timp, protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Gabriela Ciofu, telefon 305.41.00.

ARMAD a fost infiintata in anul 2003 si numara in prezent 35 de membri.

Membru al FEDMA (Federation of European Direct Marketing), ARMAD are ca scop recunosterea pozitiva a marketingului direct si cresterea increderii clientilor si a consumatorilor finali, ca urmare a implementarii unor coduri de conduita si de buna practica in acest domeniu, asigurarea unui cadru legislativ competitiv si liberal. www.armad.ro