Masa Rotunda ARMAD - ANSPDCP - "Protectia datelor personale si politicile anti-spam"

 Masa Rotunda ARMAD si Autoritatea Nationala de Supraveghere si Protectie a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) - “Protectia datelor personale si politicile anti-spam in activitatile de marketing direct”


Pe data de 22 Septembrie a avut loc masa rotunda “Protectia datelor personale si politicile anti-spam, organziata de Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD) si Autoritatea Natioanala de Supraveghere si Protectie a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Din partea ANSPDCP, au fost prezenti la eveniment: Alina Savoiu – Sef Birou Juridic, Adina Diaconescu si Andreea Ilie- Consilieri Departamentul Juridic si Comunicare, Emilia Datcu – Inspector Departamentul Control si Luiza Serghiuta – Departamentul International.

 

La eveniment au participat membrii ARMAD, reprezentanti ai companiilor Create Direct, D-mail, Eurocor, Mediapost Hit Mail, Nestor&Nestor, Open Public Services, Proximity, Reader’s Digest, Starcom, precum si reprezentanti ai IAB.

 

In prima parte a intalnirii, ANSPDCP a prezentat principalele reglementari la nivelul Uniunii Europene si la nivel local cu privire la protectia datelor cu caracter personal in domeniul marketingului direct si a politicilor anti-spam, precum si principalele neregului rezultate in urma investigatiilor efectuate de catre ANSPDCP la operatorii ce isi desfasoara activitatea in scop de marketing si publicitate.

 In cea de-a doua parte a intalnirii s-au discutat o serie de aspecte de inters pentru ambele parti cu privire la legislatie, precum si la probleme punctuale in activitatile de marketing direct.

 Pentru informatii suplimentare contactati: laura.tampa@armad.ro

 

ARMAD a fost infiintata în anul 2003 si numara in prezent peste 40 de membri. Membru al FEDMA (Federation of European Direct Marketing) si EMOTA (European Distance Selling Trade Association), ARMAD are ca scop recunosterea pozitiva a marketingului direct si cresterea increderii clientilor si a consumatorilor finali, ca urmare a implementarii unor coduri de conduita si de buna practica in acest domeniu, asigurarea unui cadru legislativ competitiv si liberal. www.armad.ro