Comunicat RoDirect

Am mai ramas cateva zile pana la Conferinta Internationala de Marketing Direct – RoDirect 2011.

 

Cei interesati sa participe, mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a se inscrie la cea de-a 4-a editie a Conferintei Internationale RoDirect 2011 ce se va desfasura intre 1 si 3 Noiembrie, la Hotel Pullman, Bucuresti.

 

Specialisti in marketing si comunicare sunt asteptati la eveniment, pentru a face cunostinta pe parcursul celor trei zile, cu instrumentele de forta ce stau la baza unei strategii de marketing direct de success.

 

Marti, 1 Noiembrie, in cadrul Masterclassului "E-mail marketing & Social Media", Michael Leander va prezenta un set de 5 pasi pentru o mai buna interactiune cu consumatorii, 19 lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa atragi inregistrari sau fani (chiar si cu bugete reduse), 15 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a imbunatati rezultatele campaniilor de e-mailing si nu in ultimul rand 11 trucuri pe care oricine le poate folosi pentru a creste rezultatele actiunilor de marketing in social media.

 

Miercuri, 2 noiembrie in cadrul Conferintei Internationale RoDirect 2011, veti afla de la Ian Moore, autorul cartii "Does your marketing sell", care este noul principiul AIDA ce se aplica marketingului direct; Axel Walling / Roi Division Suedia va demonstra cum sa aplici eficient cele mai noi tehnologii in marketingul direct. Yonathan Dominitz va prezenta particpantilor de ce trebuie sa tii seama pentru a sparge tiparele in comunicarea directa, iar la final, Michael Leander va dezvalui care sunt cele 7 lucuri pe care trebuie sa le stii ca marketer pentru a supravietui viitorului. Nu in ultimul rand, cele mai recente initiative legislative la nivel European vor fi prezentate de catre Mathilde Fiquet, reprezentant FEDMA.

 

Joi, 3 Noiembrie in cadrul workshopului "Creativitatea in direct marketing" participantii vor analiza impreuna cu Yonathan Dominitz cele mai premiate campanii si vor aplica o serie de instrumente, care ii vor ajuta sa genereze idei de marketing direct si interactiv de succes.

 

Inscrierile se pot face on-line pe site-ul evenimentului www.rodirect.ro sau pe mail la adresa: rodirect@armad.ro

 

Organizarea Conferinteti Internationale RoDirect 2011 a fost posibila cu sprijinul Wellington IT Solutions si Mediapost Hit Mail – sponsori principali, si Proximity, iLeo si Syscom Digital ca sustinatori ai evenimentului.

Parteneri media ai RoDirect 2011 sunt: ziare.com, business24 si revista The Industry.